Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba

Irgalmasok Veli Bej Fürdője

Termálfürdő, Műemlékfürdő
Árak és információk
2020. március 15-től a fürdő határozatlan ideig ZÁRVA tart.
 
Az Irgalmasok Veli Bej Fürdője Budapest egyik legszebb törökfürdője, mely ideális kombinációja a történelmi, műemléki környezetben, kellemesen fürdőzve gyógyulásnak.

A gyönyörűen felújított törökfürdő öt különböző vízhőmérsékletű török medencéje mellett egy vadonatúj wellness részleg áll a vendégek rendelkezésére jakuzzival, két gőzkamrával, finn és infraszaunával, masszázszuhanyokkal, jégkészítő géppel, hydroxeur- és tangentorkáddal, Kneipp-sétálóval, úszómedencével és masszázzsal.  A családias hangulat a 80 fős befogadóképességre utal, a kupolás központi török időket idéző gyógymedencét általában felnőttek látogatják. A reumatológiai és kardiológiai osztállyal egybeépített, a Betegápoló Irgalmasrend által működtetett Veli Bejben intim "családi kabinok" is találhatók.  
A fürdő gyógyvize a a kalcium-magnézium-hidrogénkarbonátos vizek közé sorolható. A forrás táplálta nagymedencében a vizet nem klórozzák. A többi medence a Lukács Fürdőből kapja a gyógyvizet. Legfőképp mozgásszervi betegségekben szenvedőknek ajánlott. 

Hova kiránduljunk a környéken?

A fürdőtől 15 percnyi autózást követően jutunk el Budapest legkedveltebb kirándulóhelyére, a Normafához, ahol sétálhatunk, felmehetünka kilátóba, és libegőzhetünk is. A közelben találjuk még a Gül baba türbéjét, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a Dunára és a Margit-szigetre. Magyarország legnagyobb vízalatti barlangja, a Molnár János-barlang is erre található. Fedezzük fel a Margitszigetet, a József-hegyi kilátót vagy a Szemlő-hegyi barlangot. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le az Irgalmasok Veli Bej Fürdője aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében