Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Oázis Wellness Park

Szauna program
Aquapark, Élményfürdő, Strandfürdő, Uszoda
Árak és információk
A 2020-as szezonban (2020. augusztus 31-ig) az Oázis hidegvizes strandja a korábbinak kb. csak a fele kapacitásával üzemel.
Működő fedett medencék: úszómedence, élménymedence, merülő medence
Működő nyitott medencék: csúszda medence, strandmedence, merülő medence, kültéri jacuzzi
A strandon 2 féle csúszda (UFO, Fekete Lyuk), található.
A gyermekeket gyermek játszótér és  gyermekmedence (hideg vizes) várja.
A sportolni vágyók számára egy homokos strand röplabda pálya áll rendelkezésre.
A fedett belső térben egy 20 méteres 3 sávos úszómedence, egy meleg vizes élmény medence, és egy finn szauna várja csobbanó medencével és pihenő területtel.
A kültéri rönkszaunában hétvégenként szombat délután és vasárnap délelőtt szauna szeánszok kerülnek megrendezésre.
Szigetszentmiklós strandján, az Oázis Wellness Parkban medencék, csúszdák, wellness szolgáltatások és különféle sportolási lehetőségek biztosítják a fürdőzők kikapcsolódását.
A hatalmas parkban szökőkutak, kispatak, dísznövények között fürdőzhetnek, pihenhetnek és sportolhatnak a látogatók. Az élménystrandon többféle izgalmas vízicsúszda, sodró folyosó található. A gyerekeket korszerű gyermekjátszótér, gyermekmedencék és mini csúszdák várják. A sportolni vágyok számára pedig egy műfüves sportpálya futballozási, lábteniszezési lehetőséggel, vízilabda medence, víziröplabda medence, strandröplabda pálya aqua-fitnesz áll rendelkezésre.
A belsőtérben egy 20 méteres, egy 27-29 fokos úszómedence, egy 36-38 fokos terápiás medence hidromasszázzsal és egy 32-34 fokos tanmedence található. Az uszodában szakképzett úszóedzők adnak úszásórákat egyéneknek és csoportoknak. A fedett medencék vízminőségét a legkorszerűbb víztisztítási technológia biztosítja.

Wellness

A wellness részlegben egy barlangos környezetben található pezsgőfürdő, pihenőágyak, egy tepidárium és egy aromaterápiás gőzfürdő várja a vendégeket. A 30 férőhelyes, 36-38 fokos medence négy tangentorral, három gejzírfejjel és egy nyakmasszírozó vízzuhataggal van felszerelve. Ezek mellett két finn szauna is igénybe vehető, amelyek hideg vizes csobbanómedencével, zuhanyzóval, pihenőterülettel és kültéri csobbanómedencével (télen is jéggel, lékkel) rendelkeznek.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le az Oázis Wellness Park aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében