Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Tiszacsegei Termálstrand

+36 52 588 050, +36 30 625 2092, +36 30 638 2269
Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk
A Tiszacsegei Termálfürdő 2020.08.01-jén megnyitja kapuit a fürdőzni vágyó vendégei előtt. 
2020. augusztus 1-jén (szombaton) és 2-án (vasárnap) a belépés ingyenes az állandó, illetve ideiglenes tiszacsegei lakcímmel rendelkező vendégek számára! 
A Tiszacsegei Termálstrand és fürdő nyitott és fedett medencékkel és gyógyhatású termálvízzel várja a látogatókat egész évben.
Tiszacsege a Tisza bal partján, Tiszafüred és Polgár között, a Hortobágy szélén helyezkedik el. A Tisza egész nyáron ideális helyszínt biztosít vízitúrákhoz. Az kikötőből induló sétahajón utazva a kirándulók megismerkedhetnek a folyó vízi és vízparti világával. A környéken horgászási, túrázási és kerékpározási lehetőségek is vannak.
A fürdőben két nyitott, egy úszó- és egy gyermekmedence, valamint két fedett termálmedence található. A termálmedencéket tápláló víz 1150 méter mélységből tör fel a felszínre, amely kútfejen 73 fokos. A termálvíz 2000-ben kapta meg a gyógyvíz minősítést. Az oldott szerves anyagot tartalmazó, alkálhidrogénkarbonátos gyógyvíz kiválóan alkalmas izom-és reumatikus fájdalmak, sömörös betegségek kezelésére.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Tiszacsegei Termálstrand aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében