Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Itt az ősz, kell az energia - wellness-varázslat a zalai gyógyfürdővárosban

2019. 09. 03. 07:50
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág
Elbúcsúztattuk a vakációt, de az indián nyár még sok szép napot tartogat számunkra. A lassan hullani kezdő falevelek, az őszi napsugarak csodás hátteret adnak egy élményekkel teli, energiákkal feltöltő, emlékezetes kikapcsolódáshoz. Egy ütős triót ajánlunk mindezek megéléséhez.
A szeptember eleje a családok esetében sokkal inkább a suli és ovikezdés időszakáról szól, mintsem az együtt töltött pillanatok kihasználásáról. Mondhatjuk, hogy akár jól is van ez így, hiszen egy hosszas nyári vakáció, élményekkel teli nyár után itt az ideje visszatérni a munka és az iskolapadok világába. De ez akkor az igazi, ha nem szomorúsággal tölt el bennünket. Ahhoz, hogy ez valóban ne így legyen, egy dolgot érdemes mindig szem előtt tartani ilyenkor is, mégpedig azt, hogy a tanulás, a megfelelni vágyás, a versenyekre való felkészülés, a majdani év végi hajrá és a monoton munka mellett KELL NÉMI KIKAPCS, így már most nem árt időt szánni arra, hogy ezt megtervezzük.

 Itt az ősz, kell az energia - wellness-varázslat a zalai gyógyfürdővárosban

Kávészünet kontra „Ki a házból!”

Kikapcsolódásról beszélve nem a napi rutinszerű, munkahelyi kávészünetekre, vagy éppen „a végre alhatok egyet” vasárnapokra gondolunk, hanem az élményekkel teli, energiákkal feltöltő programokra, akár pár napra, ami kizökkent a megszokottból, új lendületet ad a tervek megvalósításához és kicsit (vagy nagyon) távol van a mindennapoktól. Térben és gondolatokban is.

Zalakaros – MenDan – Wellness

Avagy egy ütős trió ahhoz, hogy ha kiszabadultunk egy kicsit a hétköznapokból, akkor a monotonitást valami újjal, valami szó szerint varázslatossal dobjuk fel. Mindezeket szem előtt tartva, őszre ezt a nyerő kombinációt ajánljuk:
  1. Zalakaros, mint Zala megye egyik legvirágosabb gyógyfürdővárosa, őszi gasztronómiai fesztiválok színhelye
  2. MenDan, avagy a Zalakaros szívének varázslatos wellness szállodája, minőségi szolgáltatásokkal, korosztályokra szabva
  3. Wellness, vagyis a kikapcsolódás egyik legtökéletesebb formája, megspékelve minden földi jóval
 Itt az ősz, kell az energia - wellness-varázslat a zalai gyógyfürdővárosban

Egy „átlagos” nap a MenDan-ban

✔ kényelmes ágyban, puha párnák közt hosszúra nyúló reggelek
✔ laktató, tápláló, frissen készült reggelik széles választéka, amolyan terülj-terülj asztalkám módra
✔ délelőtti lazulás egy élményelemekkel tarkított medencében
✔ hűvös időben jóleső és a nyárra emlékeztető forróság egy szauna szeánszon
✔ apróságoknak játszóház óvónőkkel és örök gyerekeknek FunHouse darts-cal, csocsóval, x-box-szal
✔ délutáni mozgásterápia, avagy hatalmas séta egy tóparton vagy egy pár kilométer könnyed tekerés
✔ egy beszélgetős, akár táncos pillanatokkal egybekötött este finom borok társaságában
✔ szinte megszólaló finomságok, szemünk előtt készülő fogások sora a büféasztalon
 Itt az ősz, kell az energia - wellness-varázslat a zalai gyógyfürdővárosban
Aki egyszer belekóstol a MenDan varázsba, azonnal megérti, hogy ez a varázslat rabul is ejt. Ami, valljuk be, nem csoda egy ilyen nap után.
A programok a MenDan falain túl is rengeteg kalanddal csábítják az őszi élményeket keresőket. Szüreti időszak lévén szeptember elején jöhet a szőlőkapkodás minden ínycsiklandó velejárójával, mint a szőlő, a bor és a mulatság, majd az ősz első havát Bor-Zene-Zala fesztivállal zárják, októberben pedig egy hétvégén a kulináris élvezetek mellé jazz zene társul, jön a Jazz&Karos
Szóval, pihenésre felkészülni! Szingliként, párban, családdal, gyerekkel vagy anélkül az Őszi Wellness Varázslat MINDENKINEK JÁR.
 Itt az ősz, kell az energia - wellness-varázslat a zalai gyógyfürdővárosban
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Ősz Kehidán!

Meneküljön el a nagyvárosok nyüzsgésétől, egy teljes testi-lelki felfrissülésre, a Zalai dombok ölelésében, a gyógyvíz megújító erejével! Megnézem
Szállásajánló

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** superior

Zalakaros
Fürdő a közelben: Zalakarosi Fürdő
wellnesswellness
állatbarátállatbarát
gyermekbarátgyermekbarát