Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók

Csanády-ház

Hajdúszoboszló
További információ
Hajdúszoboszlón nem csak a termálfürdő remek program, de az alföldi puszta egyik legrégebb népi lakóházát, a Csanády-házat sem érdemes kihagyni.
A Csanády-ház több évszázados múltra tekint vissza, túlélte az olyan történelmi eseményeket, mint a reformkor, a szabadságharc, a kiegyezés korszaka, illetve az I. és a II. világháború. A lakóház klasszicista stílusban került kivitelezésre, a legszebb része a hármasívű oldaltornác, amely a mai napig őrzi az 1800-as évek elején megálmodott formáját. Bár lakhatási célból épült, a nádfedeles vályogfala miatt hasonlít a csárdákhoz. A szobákba lépve időutazásra indulunk, hiszen a Gusztáv Becker szerkezetű falióra és a búbos kemence mellett 200 éves karnisok fogadnak minket – az összkép tehát éppen olyan, mint egy korabeli parasztházban.Fürdőajánló
Szállásajánló

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel*** superior

Hajdúszoboszló
Fürdő a közelben: Hungarospa Hajdúszoboszló
wellnesswellness
gyógygyógy
gyermekbarátgyermekbarát
További szállások
Közeli látnivalók
Erődfal
Hajdúszoboszló látnivalói közt tekinthető meg a református templom körüli erődfal egy szakasza a megmaradt sarokbástyával. 
Részletek

Bocskai Múzeum
A Bocskai Múzeumban található a Hajdúszoboszló történetét bemutató várostörténeti gyűjtemény, továbbá mezőgazdasági kiállítás is megtekinthető itt.
Részletek

Gazdaház
A hajdúszoboszlói Gazdaház múzeuma tárgyi emlékek bemutatásával idézi meg a nemesi birtokos Czeglédy család egykori életét. 
Részletek

Debreceni Városháza
A klasszicista Debreceni Városháza a város egyik legjellegzetesebb építészeti emléke.
Részletek

Debreceni megyeháza
A Debreceni megyeháza, az egykori Hajdú vármegye háza, az egyik legszebb magyar szecessziós épület, 1911-12-ben épült.
Részletek

Programajánló
További programok