Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Sörfesztivál Egerben 2021

Eger 2021. augusztus 15. - 2021. augusztus 17. Még nem hivatalos időpont
HelyAgria Park Bevásárlóközpont, Eger 3300, Törvényház utca 4.


Sörfesztivál Egerben
Kézműves és prémiumkategóriás sörök, gasztronómiai különlegességek és színes programok két napon keresztül az Agria Park Díszkertjében, Egerben.
Nincs is jobb, mint kellemes időben legurítani egy-két korsó jéghideg sört, hűsölni a fák tövében és élvezni a szuper zenei programokat a barátokkal. Közeledik az idő egy jó kis hosszú-hétvégi lazításra!
Az Agria Park Díszkertje ismét átalakul: felsorakoznak a faházak kitűnő kézműves és prémium kategóriás sörökkel töltve és jobbnál jobb programok váltják egymást a színpadon. A helyszínen máskor nem lehet piknikezni, most azonban nyugodtan üldögélhetünk a babzsákokban vgy a sörpadoknál. A koncertek délutánonként kezdődnek, estefelé j-k is beszállnak a hangulat fokozásába. Mehetnek a gyerekek is, mert a színpadot úgy helyezik el, hogy a műsorok alatt zavartanaul tombolhassanak a játszótéren. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Hogyan fürdőzik a magyar

Mondja el, Ön hogyan jár fürdőbe, strandra vagy wellness-ezni és nyerjen ajándékutalványt, wellnesshétvégét, fürdőbelépőket vagy kozmetikai ajándékcsomagot!
Kattintson a részletekért...Megnézem
2021. évi program még nem ismert



Több információ a programról