Forrás Hotel

Komárom
Közvetlen átjárás: Brigetio Gyógyfürdő Komárom
SZÉP kártya elfogadó helySZÉP kártya (OTP, K&H, MKB)
wellnesswellness
Árak és információk

Bemutatkozás

Komárom központjában, a termálfürdő területén található a kényelmes, családias Forrás Hotel. 

A városról

Komárom a megye észak-nyugati csücskében, a Duna jobb partján helyezkedik el. A város könnyen megközelíthető, az M1-es autópálya csak 7 kilométer. A térség természeti kincse a gyógyvíz, és az erre települő fürdő- és gyógykomplexum, mely egész évben várja az üdülni vágyókat. A város nevezetessége az Európában egyedülálló erődrendszer, mely idegenvezető kíséretében látogatható. 

Hotel Forrás

A város központjában, a termálfürdő területén található a kényelmes, családias Forrás Hotel. A szálloda hátsó kijárata a gyógyfürdő parkjára nyílik, így a közvetlen átjárás biztosítva van. A fürdőben a vendégeknek lehetősége nyílik gyógyászati kezelések – gyógymasszázs, vízi-gyógytorna, súlyfürdő – valamint szauna igénybevételére is. A szobaárak tartalmazzák a svédasztalos reggelit és a gyógyfürdő belépőt. A mozgást kedvelőket a közelben számtalan sportlehetőség is várja. Ha nyugodt környezetben kíván kikapcsolódni, regenerálódni, gyógyulni és erőt gyűjteni a hétköznapokhoz itt jó helyen jár.
Az ízlésesen berendezett szobákban zuhanyzó/WC, SAT TV, telefon, ADSL internet kapcsolat, Wi-Fi és minibár található. A teljes körű pihenést a gyógyhatású ágybetétek garantálják, melyek speciálisan gerinckímélők.
Szállásárak