Egerszalók Gyógyhely

Látnivalók és információk

Programok


június. 08.
Egerszalóki Pünkösdi Tor-Túra

Egerszalók
A pünkösd előtti szombat különleges eseménye a Szalóki Tor-Túra. A falu vendégváró portáinál, a borospincéknél szabadtűzön és kemencékben készült helyi ételkülönlegességekkel, házi sütivel és zamatos borokkal fogadják az ínyenceket.
június. 29.
Egerszalóki Tüzes Szombat

Egerszalók
Szent Iván éji praktikák, tűzgyújtás, koszorú fonás, gyógyfüvek, varázslás, tűzugrás és tánc is várja az érdeklődőket az Egerszalóki Barlanglakásoknál és a Sáfrány kertben.
június. 29. - augusztus. 18.
Nyáresti Tücsök Zenék

Egerszalók
Könnyed zenés nyáresti kikapcsolódást élvezhetnek a vendégek Egerszalókon. A műsorok autentikus környezetben, a barlanglakások mellett, szabadtéri színpadon zajlanak, ahova már csak a kilátásért is érdemes felmenni.
augusztus. 31.
Egerszalóki Szüretindító Bortúra

Egerszalók
Az érdeklődők színes, hagyományos programokkal, mulatsággal, finom ételekkel kísérve követhetik végig a szőlő útját a tőkéktől a kádakig és boros poharakig.
október. 26.
Borkorcsolya napok

Egerszalók
A Borkorcsolya napok alkalmat ad az ideérkezőknek a három település Egerszalók, Demjén és Egerszólát legjobb borainak és borkorcsolyáinak megkóstolására, különleges pincék felkeresésére, a helyi egyedi szolgáltatások megismerésére.
november. 09.
Márton napi mulatság

Egerszalók
Márton napi bandázás, újborkóstoltatás libatepertővel, libazsíros kenyérrel Egerszalók pincéiben. Népzenei koncert és táncház, töklámpás készítés, gyertyamártás, népi játékok, libasütés kemencében a Barlanglakásoknál.
december. 01. - december. 21.
Adventi programok Egerszalókon

Egerszalók
A decemberi időszakban Egerszalók ünnepi hangulatban várja a vendégeket kézműves foglalkozásokkal, adventi koncertsorozattal. 
február. 15.
Egerszalóki Boros Toros

Egerszalók
Ismerje meg a hagyományos disznóvágás fortélyait! Vegyen részt a disznó feldolgozásában, a hurka és kolbásztöltésben, az ebéd elkészítésében! Túrázzon akár kurtán vagy csülköt koptatva, majd várják az egerszalóki pincék...
március. 13.
Emlékezés március 15-re Egerszalókon

Egerszalók
Koszorúzás és megemlékezés Egerszalókon március 15. alkalmából. 

Fürdőajánló
Szállásajánló

Thermal Park Egerszalók****

Egerszalók
Fürdő a közelben: Saliris Resort Gyógy és Wellness Fürdő
wellnesswellness
állatbarátállatbarát
természetközelitermészetközeli