Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Hajdúszoboszló ősszel is...Hajdúszoboszló ősszel is...

A nyár csodáját Debrecenben kell keresni - Megújul az Aquaticum Strand

2020. 01. 09. 15:36
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Az idei nyár a debreceni Nagyerdőben különleges élményt kínál. Ekkor nyitja meg kapuit a megújult strand, ami sok szempontból egyedülálló lesz egész Magyarországon. Mutatjuk, mit fog tudni, és hogy fog kinézni az új strand...

A legkisebbek öröme

Természetesen a legifjabb vízrajongókra is gondoltak a fürdő megújításánál. A közel 2000m²-es „Gyermekvilág”területén egy 40 centiméter mély pancsolómedencét alakítanak ki, ahol a legapróbbak is biztonságosan mókázhatnak. A szórakozást állatfigurák és bébi csúszdák teszik teljessé.
Az ovis korosztályt egy gyermek kalandmedence várja majd, csúszdákkal, kalóz léghajóval, vízi játékokkal és egy megmászható fával. Itt minden percre jut majd élmény a „vízibolháknak.” Ráadásul a szülőkkel együtt is élvezhetik a játékok egy jelentős hányadát, hiszen családi csúszda és hullámmedence is lesz az Aquaticum Strandon.
A debreceni Aquaticum Strand gyerekmedencék látványterve

Valami különleges

Egy lassú folyóban heverészni, sodortatni magunkat a csendes vízzel, pompás kaland és Debrecenben a strandon sem kell erről lemondani. A 120 centiméter mély mederben a természetes vizek adta élmények várják a látogatókat.
Egyedülálló látványosság lesz, hogy a központi épület különböző élményszintjeit 12 méter magas élő zöldfal és vízfüggöny
fogja körbeölelni. De a kalandmedence sem lesz hétköznapi! Vízi barlang és billegő vízi ösvény is készül, hogy próbára tegye a legbátrabbakat, a szokásos élményelemek mellé. A strand több medencéje mellett lesz bár, így a vízben heverészve kortyolhatják a frissítőket a látogatók.
A debreceni Aquaticum Strand látványterve
A legtöbb fürdőben a medencék mellett tábla hirdeti: Ugrálni tilos! Kivétel lesz az új debreceni létesítmény egyik medencéje, ami kifejezetten arra épül, hogy ott a vízbe lehessen placcsanni. Ugrópontok, kötél himba és egy mászófal is várja majd az ugrándozó kedvűeket itt.

Relax és gyógyulás

Persze az aktív pihenés kedvelői mellett a nyugalomra vágyó fürdőzőkre is gondoltak. Napozóterasz létesül és három, összességében több mint 500 négyzetméternyi vízfelületű, gyógymedence is épül. A medencék eltérő hőfokú vízzel lesznek feltöltve.
A debreceni Aquatucum Strand relax medence látványterve

A 12 méter magas napozóteraszon kifejezetten ejtőzésre, beszélgetésre, pihenésre is alkalmas medencék lesznek kialakítva. Ezek dögönyözőkkel, beépített pezsgőággyal és bárpultokkal lesznek ellátva. Aki pedig ráun a lustálkodásra az átmehet a sportvilágba, ahol 50 és 33 méteres úszósávokkal úszómedencék és vízilabda pálya várja a mozgás szerelmeseit.
Hazánk legújabb és legizgalmasabb fürdője 2020 nyarán már látogatható és biztosan állíthatjuk, hogy érdemes lesz ide elmenni az egész családdal!
További képek láthatóak az alábbi képgalériára kattintva:
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Ősz Hévízen!

A hévízi Hotel Európa fit**** ősszel is minden korosztálynak szóló ajánlatokkal, exkluzív környezetben, kiváló szolgáltatással várja Vendégeit. Megnézem
Ha van véleménye, kérdése a cikkel kapcsolatban, szóljon hozzá a Facebookon. Kattintson ide