Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Hajdúszoboszló ősszel is...Hajdúszoboszló ősszel is...

Élményfürdők, ahol spórolhatunk a belépőből

2020. 01. 16. 19:03
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Több élményfürdő is kínál olyan jegyeket is, amelyek 2, 3 vagy 4 órára szólnak egész napos benntartózkodás helyett. Ezek akár több ezer forinttal is olcsóbbak lehetnek a teljes árú jegyeknél. Összeállításunkban azok a fürdők szerepelnek, ahol nem csak délutáni belépés esetén spórolhatunk. Mutatjuk melyek ezek és mennyit takaríthatunk meg.

Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő - 1100 Ft-tal olcsóbban

A mórahalmi fürdőben négyféle gyógyvíz, télen 16 medence, szaunaparkjában 14 kabin várja a vendégeket. 2018-ban a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő megnyerte Az Év Fürdője szavazást. Medencéi közül legnépszerűbbek a hideg hónapokban az élményelemekkel teli nyitott gyógymedence, az élménymedence és a jakuzzi. A sajátosan gyermekek számára tervezett, több mint 3000 m2-es fedett élményfürdőben már 3 órás időtartamú jegyet is válthatunk. A 3 órás jegy hétköznap 1700, hétvégén 2000 forint, az egész napos felnőtt jegy hétköznap 2700, hétvégén 3100, azaz akár több mint 1000 Ft-ot is spórolhatunk a 3 órás jegytípussal. Gyerekeknek a 3 éves korig a belépés ingyenes, azaz a kisgyerekeseknek kifejezetten ajánlott a fürdő. Itt találunk szállást a környéken, ha távolabbról utaznánk.
Mórahalom fürdő
Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Mjus World Resort & Thermal Park - 1000 Ft spórolás

A nyugati határszél egyik legújabb szórakoztató, wellness- és szabadidőközpontja, a Mjus World Resort & Thermal Park Körmenden, ahol 8 medencéje közül kipróbálhatjuk a télen is üzemelő nyitott élmény-, a fedett barlang, vagy Kneipp-medencét, a csúszdákat, hűsebb napokon bioszaunában melegedhetünk osztrák módon. Ha szórakozni kívánunk, vízi aerobic, hatsávos bowling pálya is garantálják az egyedülálló, páratlan élményt. 3 éves korig a belépő ingyenes, és akár 4 órás jegyet is válthatunk, ami 2900 forint, amivel az egész napos belépőhöz képest a fenőttek 1000 Ft-ot a nyugdíjasok és a diákok 600 Ft-ot spórolhatnak. A körmendi lakosoknak további 20 % kedvezmény jár. Itt találunk szállást a környéken.
Mjus World Resort
Mjus World Resort & Thermal Park

Saliris Resort Gyógy és Wellness Fürdő - 2400 Ft-tal olcsóbban

Páratlan természeti környezetben, a sódomb tövében lehet élvezni a termálfürdőzést az egerszalóki Salirisben, ahol összesen 24 külső és beltéri medence kapott helyet. Gyógyvizes ülőmedencék, pezsgőfürdő, élménymedencék, gyerekmedencék és csúszda is található az exkluzív szaunavilág mellett. Nyitott medencéi közül egyedül a gyerekmedence nem használható a hideg évszakokban. 3 éves korig ingyenes a belépés, a 3 órás felnőtt jegy 3400, a nyugdíjas 2400. Ez mindkét jegytípus esetében 2400 Ft megtakarítást jelent, hiszen az egész napos felnőtt jegy 5800, a nyugdíjas 4800. Ha ehhez a fürdőhöz kaptunk kedvet, a legjobb egerszalóki szállásokat itt keressük.
Saliris
Saliris Resort Gyógy és Wellness Fürdő a Sódomb felől nézve

Kecskeméti Fürdő - 2000 Ft-tal olcsóbb

A Kecskeméti Fürdőben 3 nyitott medence is van, amiket hideg időben is használhatunk, ezek között találunk élményelemekkel teli gyógymedencét és egy jakuzzit is, melyben lazítva csodálhatjuk a színes őszi napokat, vagy a hóesést. A medencében víz alatti hangulatvilágítás lett kialakítva, amely az éjszakai fürdőzések alkalmával nagyon látványos. A fedett térben többek között 3 élménymedence, 2 úszómedence, valamint 8 szauna ígér felejthetetlen élményeket. Válthatunk 3 órás kombinált jegyet az uszodába, termálba és élménybe 06:00-14:00 között, ilyenkor a felnőtt 1600, a diák és a nyugdíjas 1300.  Az egész napos felnőtt jegy 3600 ft, a nyugdíjas és a diák 3000 Ft, azaz 2000, illetve 1700 Ft-ot spórolunk, ha korán érkezünk és rövidebb ideig maradunk. A 2 órás úszójegy egyébként még olcsóbb, hiszen 06:00-14:00 között felnőtteknek1100, a diákoknak és a nyugdíjasoknak pedig csak 900 fortinba kerül. Itt találunk szállást a városban, ha ehhez a fürdőhöz kaptunk kedvet.
Kecskeméti Fürdő
Kecskeméti Fürdő

Várkertfürdő Pápai Gyógy- és Termálfürdő - 1500 Ft-tal olcsóbban

A fürdő 3500 m2 vízfelülettel, 16 medencével, 7 óriáscsúszdával rendelkezik, valamint fitness, wellness és gyógyászati szolgáltatásokkal kecsegtet Pápán. Kültéren lévő medencéi közül többet is használhatunk télen, ahol esténként misztikus fénybe öltöztetik a medencéket. A Bambusz Spa exkluzív környezetben kínálja a szépség- és gyógyprogramokat, majd 5 különféle szauna közül válogathatunk. A legkisebbeket 30 centiméter vízmélységű gyermekpancsoló várja, a vizes kalandot az apróságoknak készült elefánt csúszda teszi teljessé, biztonságos, örömteli élményt nyújtva. A fürdő óriáscsúszdája különleges izgalmakat tartogat kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A fürdő 4 éves korig ingyenes. Válthatunk 2 és 4 órás jegyeket is a fürdőbe, a 2 órás felnőtt 1600, a 4 órás 2500 forint, ezzel szemben az egész napos felnőtt jegy 3100, azaz akár 1500 Ft-ot is spórolhatunk, ha kevesebb ideig maradunk. Pápai szállásokat itt találunk.
Várkertfürdő Pápa
Várkertfürdő Pápai Gyógy- és Termálfürdő

Aquaticum Debrecen - 700 Ft-tal olcsóbban

A debreceniek víziparadicsomában, az Aquaticumban hullám- és élménymedence, izgalmas csúszdák, élményelemekkel teli termál,-, gyógy,- gyerekmedencék, jakuzzi biztosítják a jó kedvet, a pihenést és a kikapcsolódást. Akik inkább a gőzölgő medence látványát választják, kipróbálhatják a 36-38 °C –os gyógymedencét. Az Aquaticum vízi birodalmában akár a vízen is járhatunk, a hullámmedencében a mászófalon is kipróbálhatjuk magunkat. Egy különleges, kétszintes gyerekjátszót is kialakítottak, amit 12 éves korig használhatnak a gyerekek, és ami egy igazi búvóhely a dzsungelben. A belépés 3 éves korig ingyenes. Felnőtteknek a 2 órás belépő 2750, míg az egész napos 3400 forint. Diákoknak és nyugdíjasoknak 2 órára 2150 forint, egész napra 2850 Ft-ba kerül a fürdő a fürdő használata.  A debreceni szállásokat itt találjuk.
Aquaticum Debrecen
Aquaticum Debrecen

Miskolctapolca Barlangfürdő - 700 Ft-tal kevesebb

A Miskolctapolcai Barlangfürdő Európában egyedülálló, a barlangban két termál medence mellett az úgynevezett Római terem, Csillagterem, Öreg barlangi medence és a Fürdőcsarnok várja a mártózni vágyókat, és összesen 8 szauna várja a fázósakat. Rendszeresek az éjszakai fürdőbulik. Az egyébként is egyedülálló élményt jelentő barlangfürdő éjszaka talán még romantikusabb, semmihez sem hasonlítható élményt kínál. 4 éves korig ingyenes a fürdő. A nyári időszakon kívül a 4 órás felnőtt belépő 1900, a nyugdíjas és a diák 1500 forint. Ha ennél hosszabb ideig maradnánk, akkor felnőttként 2600, diákként és nyugdíjasként 2100 forintot kell fizetnünk, azaz 700, illetve 600 Ft-ot spórolhatunk, ha 4 órán belül kijövünk. A legjobb miskolctapolcai szállásokat itt találjuk.
Miskolctapolci Barlangfürdő
Miskolctapolci Barlangfürdő
A fürdőket a termalfurdo.hu fürdőkeresője segítségével gyűjtöttük össze. A cikk megírásához a 2020. január 16-án érvényes árakat vettük alapul.
A cikkben szereplő fürdőket egy térképen is megjelenítettük. Ide kattintva interaktív térkép nyílik meg.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Ősz Hévízen!

A hévízi Hotel Európa fit**** ősszel is minden korosztálynak szóló ajánlatokkal, exkluzív környezetben, kiváló szolgáltatással várja Vendégeit. Megnézem