Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Farsang a fürdőkben, fánkfesztivál, karnevál és bortúra, így lesz igazán vidám a télűzés

2020. 02. 20. 16:58
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Velencén tűzzsonglőrök és vérpezsdítő ritmusok, a fánkfesztiválon finomságok, Zalakaroson farsangi gyerekprogramok, emellett bortúra és felvonulás is szórakoztatja a telet elűzni kívánó farsangolókat, a fürdőkben pedig különleges szaunaprogramok, maszkabál, fánk és álarckészítés, éjszakai fürdőzés, és szuperhősök farsangja kínál felejthetetlen élményeket.

Országos Farsangi Fánkfesztivál, Nagykanizsa-Zalakaros – Február 20-22.

A Zalakarosi Fürdő is csatlakozik idén az Országos Farsangi Fánkfesztiválhoz, hiszen február 21-én, pénteken gyermekprogramokkal vár mintegy 200 nagykanizsai és zalakarosi diákot, illetve a családoknak kedvezményes belépőt kínál. A fürdőben farsangi funk futás – vizes vetélkedők, fánkkóstolás, kézműves foglalkozások, farsangi party várja a gyerekeket. Szombaton pedig a program kavalkád folytatódik a Kanizsa Plázában, ahol a szervezők érdekes programokkal, farsangi jelmezes felvonulással, világrekord kísérlettel, Tolvai Renivel és rengeteg fánkkal várják az érdeklődőket!
fánk

Velencei karnevál a Velence korzón, Velence – Február 21-22.

Színes, látványos felvonulással vár a Velencei karnevál, ahol színvonalas produkciókkal várják közös éneklésre, táncra egy nagyszerű mulatságba a látogatókat. Lesznek kápráztató tűzzsonglőrök, ütősök vérpezsdítő ritmusokkal, néptáncosok, fantasztikus óriásbábok, sárkányok, zászlóforgatók, varázslatos fényfestések, játszóházak, jelmezversenyek, buli a gyerekeknek. Bárki az előadás szereplőjévé válhat, hiszen „a karnevált nem nézik, hanem élik”.

Farsangi bortúra, Kőszeg-Cák – Február 22.

Az év leghosszabb vigasságokkal és lakomákkal tarkított időszaka a farsang. Az elegáns bálok, álarcos mulatságok mellett idén már bortúra is lesz Kőszegen. 13 órától indul a jelmezes túrázás, ahol borokat, forralt borokat és egyéb nyalánkságokat kóstolgathatunk.

Farsangi felvonulás Bükön – Február 25.

Február 25-én farsangi felvonulást rendeznek Bükön, ahol jelmezverseny, és utcabál színesíti a napot. Természetesen elengedhetetlen még a sok-sok fánk, és a forralt bor is. Egyéni és csapat kategóriában is benevezhetünk a mulatságra.

Mohácsi busójárás - Február 20-25. 

A telet várhatóan 800 busó és további 200 maskarás búcsúztatja a Duna-parti Mohácson, ahol koncertek, táncház, felvonulás, vetélkedők, színházi előadások, kézműves vásárok, máglyagyújtás és maszkfaragás is színesíti a busójárás 5 napját. A Busójárás fő napja február 23-a vasárnap. Aznap van a busók dunai átkelése, a nagy felvonulás, valamint este a máglyagyújtás. A színes programkínálat közül a legnépszerűbb a farsangi felvonulás, a a különféle busó bemutatók, a látványfőzés és a különféle néptánccsoportok bemutatkozása.
mohacs
Farsang a fürdőkben

Farsang a Kehida Termálban – Február 22.

Február 22-én mindenki kapjon magára egy jelmezt a Kehida Termálban. Legyen a gyerkőc Pókember, királylány vagy szupercuki koalamaci. Gyúrjunk együtt fánkot, csenjünk el egy lufit a Bohóctól és fessük ki együtt az arcunkat a gyerekekkel. Fergeteges maszkabál, jókedv, kacagás és móka várható szombaton 11:00-16:00-ig. A nagyobbak kedvence a 94 méter hosszú beltéri óriás csúszda fény- és hangeffektekkel, a kisebbek pedig szinte ki sem jönnek a sodrómedencéből, Apa és Anya pedig a pezsgőfürdőbe lazítanak órákat!

Farsangi éjszakai fürdőzés Tiszakécskén – Február 22.

Meghosszabbított nyitvatartással, mozival, pizza és koktél kuponnal várnak mindenkit farsangi éjszakai fürdőzésre Tiszakécskére, a Barack Gyógy- és Élményfürdőbe. Filmvetítést a termálmedencében, orosz hangulatot a finn szaunában, és éjszakai csobbanást is kínálnak farsang alkalmából.

Farsangi forgatag és éjszakai fürdőzés a Miskolctapolcai Barlangfürdőben – Február 22.

Farsangi gyermekprogramok és éjszakai fürdőzés a Miskolctapolca Barlangfürdőben február 22-én, ahol 13:00 és 17:00 között a gyermekeké lesz a főszerep. Ami vár rájuk: kalózok farsangja, fánk kereső verseny, álarckészítés. 20:00 órától egészen éjfélig farsangi éjszakai fürdőzésen vehetünk részt, valamint különleges szaunaprogramokon, miközben a házigazda: DJ Dirty G lesz. 20:00 Mulan, 21:00 Pocahontas, 22:00 Jégvarázs fantázianevű szaunaszeánszok fürdőruhamentesek, és textilkötelesek.
Farsang a fürdőkben, fánkfesztivál, karnevál és bortúra, így lesz igazán vidám a télűzés

Farsangi Mulatság és éjszakai fürdőzés a pápai Várkertfürdőben – Február 22-23.

Február 22-én, szombaton éjszakai fürdőzésen vehetünk részt a pápai Vártkertfürdőben, ahol a jelmezek kreativitását a fürdő vendégei értékelik majd, a legjobbak pedig 10 alkalmas bérletet, és családi belépőt is nyerhetnek. A mai slágereket Dj Shepherd és Dj Lia szolgáltatja. Február 23-án kézműves játszóházzal, logikai feladatokkal, társasjátékokkal várja a piciket a farsangi mulatság, kibontakoztathatják kreativitásukat, álarcot, papírbohócot készíthetnek. 15 órakor Rudi Bohóc érkezik jó hangulatú, interaktív műsorával.

Télűző busók a kiskunmajsai fürdőben – Február 22-23.

Február 22-23-án hétvégén télűző busókkal várják a vendégeket a Jonathermál Gyógy- és Élményfürdőben. A fürdő tizenegy medencéjében csobbanhatunk, 36 és egy 38 fokos gyógymedencében gyógyulhatunk, valamint egy 25 méteres gyógy úszómedence, finn szauna, aroma szauna, gőzfürdő, hideg vizes mártózó medence is található a fürdőben. Az élménymedence 14 élményelemmel várja a kikapcsolódni vágyókat.

Szuperhősök farsangja a Hagymatikumban, Makó- Február 29.

Február 29-én megrendezik a Szuperhősök farsangját a makói Hagymatikumban, ahol éjszakai habparty Dj Nacsával, fürdő-mozi és jelmezverseny is várható. Készíttethetünk magunkról szuperhősös karikatúrát, kereshetünk sztár-tallérokat ajándékokért. Napközben aquazumba, zenés kívánságműsor, csillámtetoválás és sok meglepetés vár mindenkire Makón.
Farsang a fürdőkben, fánkfesztivál, karnevál és bortúra, így lesz igazán vidám a télűzés
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

A NYÁR nem múlhat el élmények nélkül!

Napsütés, strandolás, kalandos programok, wellness élmények, gyermekanimáció, számtalan élmény az egész családnak... Tekintse meg a legjobb nyári wellness ajánlatokat most!Megnézem