Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

2020-ban nem nyit ki a mogyoródi Aquaréna, de várják az ötleteket a megújuláshoz

2020. 06. 19. 09:28
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő
A járvány olyan sokáig hátráltatta a felújítási munkálatokat, hogy az idei szezonban nem tud kinyit az ország egyik legnagyobb élményfürdője, az Aquarena.
Az aquapark felújítási munkálatai márciusban a járvány miatt megrekedtek és csak június elején sikerült folytatni azokat, a munkálatok pedig olyan mérvűek, hogy a 2020-as szezonra már nem tudtak elkészülni.
Cserébe azt ígérik, hogy "csodálatosan megújított medencékkel és kiegészítő elemekkel" várják majd a vendégeket 2021-ben. Ezt írják Facebook posztjukban:
"Az ötletelésben számítunk a Ti segítségetekre is! Egy olyan családbarát, minden földi jóval ellátott élményparkot szeretnénk létrehozni, ahol kicsik és nagyok végleg elfelejthetik a karantént. Pár hét múlva jelentkezünk az Aquaréna-postaládával, ahová kérjük majd bedobálni mindazon ötleteket, javaslatokat, amelyekkel szerintetek egy még jobb és szórakoztatóbb hellyé válhat az Aquaréna"
Az Aquaréna eddig is Magyarország egyik legnagyobb élményfürdője volt, ahol eddig is 9 medence, összesen 3500 négyzetméternyi vízfelülettel, rekordnak számító 26 különböző csúszdapálya összesen 1,5 kilométer hosszú csúszdafelülettel, élménymedence, jakuzzi, háromszintes ugrómedence, lassú úszató folyó gondoskodott a kikapcsolódásról.
Sajnos az idei szezonban több fürdő sem tud megnyitni a járvány következtében, igaz a fentiektől eltérő okokból. Erről itt írtunk bővebben.
 
Fürdőajánló
Aquarena
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Exluzív előnyári ajánlattal vár a Gotthard Therme Hotel & Conference****!

Szökjön el a nyári nyüzsgés előtt pár napra és foglalja le pihenését május 1. és június 23. közötti időszakra most akár 10+10% kedvezménnyel! Az 1.500 nm vízfelülettel rendelkező, pálmafákkal tarkított mediterrán termálfürdő, a korlátlan soft drink italcsomaggal kiegészített félpanziós ellátás és a hármashatár megannyi élményt, izgalmat tartogat. Foglaljon 20% kedvezménnyel még ma! Megnézem