Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Már fogad vendégeket a Zsóry Fürdő

2020. 05. 28. 09:04
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő
A március közepén elrendelt üzemszünetet követően május 26-án fogadhatott újra vendégeket a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő, amely így az országos jelentőségű fürdők közül elsőként nyitotta meg kapuit.

A kényszerű szünetben a fürdő dolgozói elvégeztek számos karbantartási feladatot, így a fürdő 11 hektáros területén szép környezet várja a vendégeket.

A fedett terekben, mint a pénzár, öltözők, mosdók a szájmaszk viselése kötelező, papucsot viszont a fürdő teljes területén hordani kell. A biztonságos védőtávolság betartására számos helyen feliratok is figyelmeztetik a vendégeket. A Nemzeti Népegészségügyi Központ ajánlásai szerint meghatározásra került az üzemelő medencék maximális befogadóképessége, úgy hogy 1 fürdőzőre 4m2 vízfelület jusson.

Csökkentek az árak, egyszerűsödött az árjegyzék

A megváltozott helyzethez egyszerűsített árjegyzék került bevezetésre csökkenetett árakkal.
A felnőtt és a nyugdíjas jegy 1900 Ft-ba kerül, a gyerkek 3-18 éves kor között 1600 Ft-ért léphetnek be a fürdőbe. Mindhárom jegytípus nagyjából 1000 Ft kedvezményt jelent az idei szezonra eredetileg tervezett árakhoz képest.
A csúszdaparkot 1000 Ft-os kiegészítő jeggyel lehet használni.
A részletes árjegyzék ide kattintva látható.
A fürdő a megszokottnál rövidebb ideig, egyelőre minden nap 10:00 - 18:00 között lesz nyitva.

Egyelőre csak a vízforgatós medencék üzemelnek

Az előírások alapján a fürdőben jelenleg csak a vízforgatós medencék működhetnek, melyek melegített vízzel rendelkeznek. A pünkösdi hétvégén a gyermekmedencét is birtokukba vehetik majd a kisebbek, ami idén épp egybe esik a gyermeknappal. Szintén ezen a hétvégén – kedvező időjárás esetén – működik majd a 2018-ban átadott új csúszdapark is, mely kedvezményes kiegészítő jeggyel vehető igénybe.
A fürdő bízik benne, hogy tovább javul járványhelyzet és a közeljövőben enyhítenek majd a gyógymedencékre vonatkozó szabályokon és így az idén 80 éves fürdőbe visszatérhet majd az a vendégkör, akik az igen hatékony kénes gyógyvíz miatt rendszeresen keresik fel.
A pünkösdi hétvégén érdemes ellátogatni Mezőkövesd belvárosába is, ahol a szabadéri attrakciók már látogathatók, a Mezőgazdasági Gépmúzeum és a Hadas városrész alkotóházai is várják a vendégeket.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

A NYÁR nem múlhat el élmények nélkül!

Napsütés, strandolás, kalandos programok, wellness élmények, gyermekanimáció, számtalan élmény az egész családnak... Tekintse meg a legjobb nyári wellness ajánlatokat most!Megnézem