Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Hajdúszoboszló ősszel is...Hajdúszoboszló ősszel is...

Tippek a fürdőruha kiválasztásához ha termálfürdőbe készülünk

2020. 01. 28. 19:16
Forrás: termalfurdo.hu
Wellness
Ha termálfürdőbe megyünk kétség kívűl a fürdőruha lesz az egyik legfontosabb ruhadarabunk. Rajta áll vagy bukik, mennyire érezzük majd komfortosan fesztelenül érezzük magunkat. Végül is azért megyünk oda, hogy kikapcsolódjunk és felhőtlen órákban legyen részünk.

Olyan fürdőruhát válasszunk, mely illik a személyiségünkhöz

Nem mindig a legfrisebb divatnak megfelelő modell az, ami a leginkább illeni fog hozzánk. A fürdőruha legyen olyan, amely már első látásra tetszik, ne csak a márkája vagy az ára miatt essen rá a választás. Megfelelő választékot nem könnyű találni, sok üzletet kell végigjárni ahhoz, hogy rátaláljunk az "igazira". A netes vásárlás jó megoldást kínál a problémára. A fürdőruha webshop kínálatában a klasszikus ízlésnek és a legfrisebb trendeknek megfelelő modellek széles skálájáról válogathatunk.

A fürdőben más fürdőruha ideális, mint a tengerparton

Végre előtérbe kerülnek a kényelmes egyrészesek is, és a praktikus tankini fazonok. A több takarás, a szélesebb vállpántok most jó szolgálatot tehetnek. A fürdőben sokat leszünk a vízben, tehát olyan fazon kell amiben magabiztosan lubickolhatunk, és nem kell attól tartani, hogy elcsúszik valami a helyéről. A víz mellett sokat leszünk majd szárazon is, ahol fontos, hogy ne érezzük magunkat teljesen meztelennek. A  fürdőruhánk legyen egyúttal  kényelmes öltözet is, amiben jó esik a séta, vagy szívesen viseljük, a szaunában vagy étkezés közben is egy falatozóban.

A megfelelő méret kiválasztása kulcskérdés

A fürdőruha ne legyen se túl nagy, se túl kicsi. A kelleténél kisebb fürdőruha nem csak kényelmetlen lesz, de nem is szép látvány egy túl mélyre szaladt dekoltázs, vagy egy pattanásig feszülő vállpánt, nem is beszélve egy popsiban bevágó alsóról. A netes vásárlás előtt érdemes lecsekkolni a mérettáblázatot és centivel megmérni magunkat. Ne sajnáljuk ezt a néhány percet a vásárlásra! A gondosan választott méretű fürdőruha nem fog csalódást okozni, amikor otthon fel kell próbálni a tükör előtt. 

A fürdőruha fazonját mindig a testalkatunk szerint válasszuk meg

Nagy mellek esetén, a pánt nélküli, illetve a mély dekoltázst adó modelleket érdemes elkerülni, Válasszunk inkább biztos tartást adó, lehetőleg merevítős modellt erős vállpántokkal. Aki a kétrészeseket szereti jobban, nem kell lemondani a termálfürdőban a bikinikről sem. De erősebb testalkat esetén a vállpántos erős anyagú, jól tartó bikini felső és a magasabb szabású bikini alsó a javasolt. Az Adora.hu oldalon nagy választékban találhatunk ilyen fürdőruha fazonokat is.

A fürdőruha anyaga olyan legyen, mely sokáig ellenáll a klórnak és az egyéb kemikáliáknak

A termálfürdő vize sókat és egyéb olyan összetevőket is tartalmaz mely a fürdőruhák alapanyagát tönkreteszi. Használat után ne felejtsük el vízzel kiöblíteni a fürdőruhánkat. Ezzel az egyszerű mozdulattal évekkel is meghosszabbítva az élettartamát.

A fürdőruhát a stílusának és saját sziluettünknek megfelelően egészítsük ki

Ha nem szeretnénk állig fürdőköntösbe bújni, akkor jól jön egy a fürdőruhánkhoz színben passzoló strandkendő, amelyben beülhetünk a fürdőből megközelíthető éttermekbe is. A kendő a megfelelő egyrészessel kombinálva bármilyen testalkaton előnyösen mutat, bátran viselhetik a molettebek is. A megfelelő strandpapucsról se feledkezzünk meg, egy jó formájú papucs meghosszabbítja a lábat és szépen kiegészíti az öltözékünket.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Ősz Hévízen!

A hévízi Hotel Európa fit**** ősszel is minden korosztálynak szóló ajánlatokkal, exkluzív környezetben, kiváló szolgáltatással várja Vendégeit. Megnézem