Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók

Fürdőzés

Mely fürdőkben találunk olyan úszómedencét, ahol leér a gyerekek lába? - 1. rész

02. 26. 20:00
Ha szeretnénk együtt úszni a kisebb gyerekekkel, vagy szeretnénk őket úszni tanítani esetleg növelni a vízbiztonságot, olyan úszómedencére van szükségünk, ahol az ő lábuk is leér. Összegyűjtöttük azokat a fürdőket, ahol találunk ilyen medencét.

A legolcsóbb éjszakai fürdőzések

02. 26. 13:05
Aki imádja az éjszaka romantikáját, a színes fényektől és zenétől átalakult fürdők hangulatát, akkor a késő esti fürdőzést legalább egyszer ki kell próbálnia. Összegyűjtöttük azokat a fürdőket, ahol a legolcsóbban próbálhatjuk ki ezt a különleges élményt.

Farsang a fürdőkben, fánkfesztivál, karnevál és bortúra, így lesz igazán vidám a télűzés

02. 20. 16:58
Velencén tűzzsonglőrök és vérpezsdítő ritmusok, a fánkfesztiválon finomságok, Zalakaroson farsangi gyerekprogramok, emellett bortúra és felvonulás is szórakoztatja a telet elűzni kívánó farsangolókat, a fürdőkben pedig különleges szaunaprogramok, maszkabál, fánk és álarckészítés, éjszakai fürdőzés, és szuperhősök farsangja kínál felejthetetlen élményeket.

A 10 legolcsóbb gyógyfürdő a Dunától keletre

02. 17. 10:36
A Dunától keletre található gyógyfürdők között megkerestük azokat, ahol a legolcsóbban fürdőzhetünk. Több is van köztük, ahol a gyógyászati szolgáltatások és a gyógyvíz mellett élménymedencét is találunk.

13 ajánlat, amivel átlendülhet a tavaszi fáradtságon

02. 13. 08:26
Februárra már a legtöbb embernek elege van a télből, a hidegből és a szürkeségből. Ilyenkor elég egy pár napos kikapcsolódás és máris feltöltődve várhatja mindenki a tavaszt. Hogy hová érdemes ilyenkor ellátogatni? Összeszedtük a kedvenceinket!

A 10 legolcsóbb dunántúli gyógyfürdő

02. 12. 11:59
2500 forintnál nem kell többet fizetnünk azokért a dunántúli gyógyfürdőkért, melyek között vannak színes programokkal teli fürdők, szabadtéri gyógymedencék, ahol éjszakai fürdőzésben lehet részünk, a legtöbb fürdőben pedig kipróbálhatjuk a Kneipp-taposót, a víz alatti sugármasszázst, vagy az elektroterápiát is.

Gyógyfürdők, ahol spórolhatunk a belépőből, ha este érkezünk

02. 07. 19:04
Ha csak délután vagy az esti órákban tudunk ellátogatni a híres gyógyfürdők valamelyikébe, akkor még jól is járunk, hiszen 1100, 2900 vagy akár 3600 forintot is spórolhatunk. Összegyűjtöttük, hogy mely fürdőkben olcsóbb a délutáni belépő, mint a napijegy.

Exkluzív gyógyászat és különleges élményfürdők Baranya és Tolna megyében

02. 05. 11:07
Az Év Fürdője, exkluzív gyógyászati központok, élményfürdők, szivárvány csúszda, izgalmas kincses, kalózhajós gyerekbirodalmak is találhatók a két dél-dunántúli megye fürdői között.

Ékszerekkel vízközelben

02. 04. 14:06
Strandra az ember kikapcsolódni, lazítani és feltöltődni jár. Ez pedig akkor az igazi, ha jól érzi magát a bőrében, tetszik neki, amit a tükörben lát. Ebben segíthetnek a különböző fürdőruhák, de a kiegészítők és az ékszerek is. Legyen az bizsu, ezüst vagy arany ékszer, ha jót tesz a közérzetünknek, hordjuk bátran. Milyen ékszereket viselhetünk a strandon és mire figyeljünk, hogy megóvjuk szépségüket?

Szerelmes fürdőzés, avagy a fürdők legjobb Valentin-napi programjai

02. 03. 19:00
A fürdők Valentin-nap alkalmából különleges éjszakai fürdőzésekkel és páros szauna ceremóniákkal kedveskednek a romantikázni vágyó vendégeknek. Rózsaszirmok között gyertyafényben lubickolhatunk, a szauna szeánszok a szerelem és a romantika jegyében telnek majd, és páros masszázsra is bejelentkezhetünk.

A legolcsóbb fedett élményfürdők az Alföldön

01. 30. 18:21
2500 forint alatt olyan élményfürdőket találunk az Alföldön, melyek többszintes wellnessrészleggel, kültéri élményelemekkel teli medencékkel, csúszdákkal csábítanak minket több olyan komplexumba is, melyek az Év Fürdője szavazás különböző kategóriáiban értek el kimagasló eredményeket.

Élményfürdők, ahol spórolhatunk a belépőből

01. 16. 19:03
Több élményfürdő is kínál olyan jegyeket is, amelyek 2, 3 vagy 4 órára szólnak egész napos benntartózkodás helyett. Ezek akár több ezer forinttal is olcsóbbak lehetnek a teljes árú jegyeknél. Összeállításunkban azok a fürdők szerepelnek, ahol nem csak délutáni belépés esetén spórolhatunk. Mutatjuk melyek ezek és mennyit takaríthatunk meg.