Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

A legolcsóbb éjszakai fürdőzések

2020. 02. 26. 13:05
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Aki imádja az éjszaka romantikáját, a színes fényektől és zenétől átalakult fürdők hangulatát, akkor a késő esti fürdőzést legalább egyszer ki kell próbálnia. Összegyűjtöttük azokat a fürdőket, ahol a legolcsóbban próbálhatjuk ki ezt a különleges élményt.

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Az év során minden hónapban részt vehetünk a Sárvári fürdő zenés éjszakai fürdőzésén, ahol garantálják a legjobb zenéket és a különleges hangulatot. Az éjszakai fürdőzés során élmény-, és gyógymedencéket is használhatunk, valamint a szaunában is izzadhatunk az esti órákban. A belépő 19 órától 2100 Ft/fő, a fürdő éjjel 2-ig, a szauna éjjel 1-ig tart nyitva, ahova 800 forint a belépő. 
A legolcsóbb éjszakai fürdőzések
Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Csurgó Városi Uszoda

Minden hónap második szombatján sötétedés után egészen éjfélig számíthatnak az uszoda beltéri és kültéri medencéire a vendégek a Csurgói Uszodában. Forró víz, hideg italok, éjszakai fények, fürdőzés a csillagos ég alatt. A szabadtéri medencék közül a 36 fokos termál,- és a 32 fokos élménymedence is használható. Elég ilyenkor, ha a délutáni jegyet vásároljuk meg, melyek közül a felnőtt 1800, a nyugdíjas és a diák 1600, a gyermek pedig 1000 forint.

Thermal Spa Tamási

A Tamási Fürdő – egész évben – pénteken és szombaton 22 óráig tart nyitva, hiszen tudják, hogy az élet éjszaka sem áll meg! Az éjszakai fürdőzés során az összes benti medence, valamint a szaunavilág is várja a lazítani, kikapcsolódni vágyó vendégeket! A termálfürdő kültéri medencéiben ülve egészen különleges élmény a forró vízből szemlélni a csillagokat az égen. A felnőtteknek elég a 17 óra utáni belépőt megvásárolni, ami 1800 forint.

Leányfalu Termálfürdő

A leányfalui Termálfürdő minden péntek, szombat 20 – 24 óráig várja a sötétben csobbanni vágyókat. Az úszómedencét ugyan nem, de a gyógy-, és az élménymedencét bátran használhatjuk. A belépőjegy ára pénteken és szombaton 1800 forint.

Saliris Resort Gyógy és Wellness Fürdő

A Saliris fürdő sokak által kedvelt nosztalgia strandja a nagy parkoló mellett található, három medencével rendelkezik. A víz hőmérsékletek: 36-37C, 37-38C és 38-39C fok. Hangulata a 70-es és 80-as éveket idézi, mikor vadregényes körülmények között élvezték a vendégek az egerszalóki gyógyvíz üdítő hatását. Vasárnap-csütörtök 9.30 – 23.00-ig tart nyitva a fürdő, péntek és szombati napokon 9.30 – 1.00-ig. A belépés 6 éves kor alatt ingyenes. A strandra a felnőtt belépő 1750, a nyugdíjas és a gyerek 1350 forint, és a szauna használatot is tartalmazza.
A legolcsóbb éjszakai fürdőzések
Saliris Resort Gyógy és Wellness Fürdő

Szigetvári Gyógyfürdő

Minden hónap második szombatján éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket a Szigetvári Gyógyfürdőbe. Az este során gyógymedence és élménymedence, valamint jakuzzi is igénybe vehető a szaunákkal együtt. A belépő 1700 forint.

Igali Gyógyfürdő

Az Igal Nights eseményekre ugyan még egy kicsit várni kell, de júniustól augusztusig éjfélig tartó, meghosszabbított nyitva tartással és izgalmas esti programokkal várják a vendégeket. A zenei aláfestés minden alkalommal 19:00 órától indul, az esti műsorok kezdési időpontja pedig egységesen 21:00 óra. A szerencsésebb vendégek ajándékokat és belépőjegyeket is nyerhetnek. Igénybe vehető medencék a külső termál medencék, gyermek medencék, gyógyvizes élménymedence, belső élmény medence és gyermek pancsoló. Lesz arab est, tűztánc show, kubai est, retro disco és lézer show is. A felnőtt belépő 1600 forint, a nyugdíjas 1300, a gyermek 1200.

Halasthermál

Minden pénteken és szombaton éjszakai fürdőzésre hív a kiskunhalasi Halasthermál, amikor 20 órától 23 óráig vehetjük igénybe a fürdő szolgáltatásait. 36 fokos gyógyvizes medence, 26 fokos felnőtt úszómedence, 31 fokos gyerekmedence, merülőmedence, egy kültéri 36 fokos termálmedence biztosítja a felüdülést, emellett kipróbálhatjuk a szaunát és a gőzkabint is. A felnőtt belépő 1500 forint, a gyerek 1100 forint.

Szilva Termál- és Wellnessfürdő

Minden hónap első szombatján várja éjszakai fürdőzésre a csobbanókat a Szilva Termál- és Wellnessfürdő Vásárosnaményban 20:30 - 00:30-ig. Három fedett és egy nyitott medencéjével egész évben folyamatosan fogadja vendégeit a fürdő. A pihentető pezsgőmedence, a nedves és száraz szauna, a gőzkabin egyaránt garantálja a felüdülést. Az éjszakai jegy 1200 forint, ha valaki a szaunát is használni szeretné, 850 forintot kell érte fizetnie.
A legolcsóbb éjszakai fürdőzések
Szilva Termál- és Wellnessfürdő

Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdő

Kéthetente szerdánként vár mindenkit éjszakai fürdőzésre a szegedi Anna Fürdő. A kinti hideg helyett válassza a forró hangulatot, szaunázzon, élvezze az éjszaka ritmusát a medencében, a legjobb zenék segítenek majd az ellazulásban. Igénybe vehető a nagy élménymedence, merülő medencék, pezsgőágy medence, kis pezsgőmedence, aromakabin, gőzkabin, élményzuhany, finn szauna, infraszauna, bioszauna. Az éjszakai fürdőjegy 1200 forint.

Borbála Fürdő

Minden szombaton 20:00-24:00 óráig várja az este csobbanni vágyókat az algyői Borbála Fürdő. A fedett egységben egy tanmedence, egy wellness funkciókkal ellátott élménymedence, a kicsik részére fenntartott gyerekpancsoló és egy termálvizes ülőmedence, valamint kültéren egy gyógyvizes medence kínál élményeket. A wellness részlegben fényterápiás finn szauna, infra szauna, és gőzkabin is található. A felnőtt jegy 1150, a gyerek 800 forint.
Más fürdőkben is szerveznek még rendszeresen, vagy alkalmanként éjszakai fürdőzést, néhol csak nyári időszakban. Ezeket ide kattintva láthatjuk.
A cikkben szereplő fürdőket egy térképen is összefoglaltuk, ami az alábbi gombra kattintva látható:
A legolcsóbb éjszakai fürdőzések térképen
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Ősz Hajdúszoboszlón!

Gyógyulás természetesen a hajdúszoboszlói gyógyvíz erejével, minden korosztály számára a legkedvezőbb áron.Megnézem